Başkan Kuş’tan Gençlere Sınırsız Destek Sözü

Şanlıurfa’da gençlerin eğitimine önemli destekler sunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kitap otaklarında üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardımcı kaynak kitap setleri hediye etti. Başkan Kuş, üniversiteye hazırlanan gençlerin bu süreci sıkıntısız atlatması için maddi manevi her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’da gençlerin eğitimine önemli destekler sunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kitap otaklarında üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardımcı kaynak kitap setleri hediye etti. Başkan Kuş, üniversiteye hazırlanan gençlerin bu süreci sıkıntısız atlatması için maddi manevi her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Haleplibahçe Kitap Otağı’nda üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet
eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kitap otaklarında bugüne kadar 1000’den fazla genci
üniversiteli yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, dört mahallede daha yapımı tamamlanan
kitap otaklarının tefrişatının tamamlanmasıyla toplam altı kitap otağında gençlerin eğitimine destek
olacaklarını söyledi.


Eyyübiye’de üniversiteye hazırlanan gençlere sadece kitap otaklarını açmak, sınav hazırlık seti
dağıtmakla kalmadıklarını kaydeden Başkan Kuş, “Seçildiğimiz günden bu yana gençlerimizin yanında
olmaya, onlara pozitif ayrımcılık yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yıl hepiniz gönlünüzde arzu ettiğiniz bölümleri kazanır, hem Şanlıurfa’ya hem Türkiye’ye güzel hizmetler yaparsınız. Sizlerin emrindeyiz.

Sizin gibi gayretli, mücadeleci kardeşlerimizin yanındayız” diyerek, öğrencilerin taleplerini dinledi.
Öğrencilere dağıtılan eğitim setleri dışında, ihtiyacı olanlara kırtasiye desteği yapmaya da hazır
olduklarını belirten Başkanı Kuş, maddi manevi tüm ihtiyaçlarında gençlerin yanında olacaklarını kaydetti.
Başkan Kuş, “Bu süreci sizlerin sıkıntısız atlatmanız lazım. Hem maddi, hem manevi olarak sıkıntıyı hiç
düşünmemeniz lazım. Bu noktada bizi bir ağabey olarak görün, varsa bir sıkıntısı olan bana ulaşsın. Her
alanda ne sıkıntınız varsa bana ulaşırsanız, elimizden gelen tüm gayreti inşallah ortaya koyup, sıkıntınızı
gidermek gidermeye çalışırız” diye konuştu.


Üniversiteye hazırlanan gençlerin, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni görmeleri için de bir organizasyon
yapılması talimatı veren Başkan Kuş, daha sonra öğrencilere sözel, sayısal ve eşit ağırlık türünde ayrı ayrı hazırlanan eğitim setlerini hediye ederek, sınavlarda başarılar diledi.

20 Kas 2023 - 13:55 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfagaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfagaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfagaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfagaste değil haberi geçen ajanstır.