Urfa Akşam Saatlerinde Deprem

AFAD, dün akşam saatlerinde merkez üssü Bozova olan bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

AFAD, dün akşam saatlerinde merkez üssü Bozova olan bir depremin meydana geldiğini duyurdu.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde dün akşam saat 18.07’de bir deprem meydana geldiğini duyurdu.


Yerin 5 kilometre derinliğinde yaşanan depremin şiddeti 2,3 olarak açıklandı.


Bazı vatandaşların Sarsıntıyı hissettiği bildirildi.

BİHA

22 Eki 2023 - 12:34 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfagaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfagaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfagaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfagaste değil haberi geçen ajanstır.