Emektar Amigodan Acı Haber

Şanlıurfaspor tribünlerinin sevilen isimlerinden Amigo Eyüp lakaplı Eyüp Güner hayatını kaybetti.

Şanlıurfaspor tribünlerinin sevilen isimlerinden Amigo Eyüp lakaplı Eyüp Güner hayatını kaybetti.

Astor Enerji Şanlıurfaspor tribünlerinin emektar isimlerinden Eyüp Güner (Amigo Eyüp) hayatını kaybetti.


Yıllardır Şanlıurfaspor tribünlerinde ter döken ve bir kaç ay önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle felçli duruma düşen Amigo Eyüp'ün bugün hayata gözlerini yumdu.

Acı haberi Şanlıurfalı spor yorumcusu Hayri Ülgen duyurud.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ülgen, şunları kaydetti:

 'Şanlıurfaspor’un emekçi amigolarından kardeşim gibi sevdiğim olan Eyyüp Güner hayatını kaybetti.. Nur içinde yatsın…'

BİHA

09 Eki 2023 - 13:59 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfagaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfagaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfagaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfagaste değil haberi geçen ajanstır.